Stichting Rolstoeldansen Amstelveen, Amstelveense Rugby Club en Roeivereniging Okeanos zijn de genomineerden om op het sportgala (9 februari) de wisselbeker plus een cheque van € 2500 te krijgen als ‘Vereniging van jet jaar 2023’.

Het sportbedrijf van de gemeente AmstelveenSport nodigde sportverenigingen uit als zij dachten dat die onderscheiding hen toekwam.

Criterium

Een jury – bestaande uit directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport, raadsleden en de gemeentelijke beleidsmedewerker sport – bepaalde de drie genomineerden. “Het sportaanbod in Amstelveen is enorm dankzij veel mooie verenigingen, die eigenlijk stuk voor stuk deze prijs verdienen”, zegt AmstelveenSport. De jury maakte de keuze op basis van het criterium waar de vereniging trots op is en wat er gebeurde en waar andere verenigingen van kunnen leren.

Gala

Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt bekend gemaakt wie van de drie verenigingen zich Vereniging van het Jaar 2023 van de gemeente Amstelveen mag noemen. Op dat gala worden ook de lokale kampioenen gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar bekend gemaakt en de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt. Coaches en vrijwilligers van sportverenigingen worden in het zonnetje gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.