Gebaseerd op het prentenboek ‘Het Boompje’ van Loek Koopmans is door iedereen vanaf 4 jaar een gelijknamige muzikale, swingende voorstelling in het Amstelveens Poppentheater te zien op maandag 23 december om 10.30 uur en 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439

. singendeEen klein boompje is niet gelukkig, want het heeft geen zachte groene blaadjes, zoals andere bomen. Het heeft harde, stekelige naaldjes. En het wil graag net zo mooi zijn als de andere bomen. Uiteindelijk gaat zijn wens in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

De Utrechtse dichter en (jeugd)librettist Ruben van Gogh maakte voor muziekgezelschap Alle Hoeken van de Kamermuziek van dit tijdloze verhaal een hedendaagse, poëtische en grappige versie, voor de allerkleinste operabezoekers. Bastiaan Woltjer schreef hier sfeervolle en muziek bij, waarin men de seizoenen hoort verstrijken. En hij bewijst met zijn muziek ook dat een opera kan swingen!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.