Op 11 en 15 mei staan odes aan twee muziekiconen op het programma van de schouwburg. De Legendary Albums Live (foto) presenteert een remake van Nirvana’s optreden in MTV Unplugged en er staat een ode op de agenda aan de muziek en het leven van de Amerikaanse popster Whitney Houston.

Op zaterdag 11 mei komt Legendary Albums Live aan de beurt voor een indringende remake  Nirvana’s MTV Unplugged. Dit doet Legendary Albums Live met de LA-Live band, aangevoerd door zanger-gitarist Jan de Witte. Met hits als Nevermind en In Utero als Smells Like Teen Spirit.

Queen of the Night

Op woensdag 15 mei klinken de iconische hits van zangeres Whitney Houston door de schouwburg. Queen of the Night – Whitney Houston’s Greatest Hits werpt een respectvolle blik op Whitney Houstons tijdloze nalatenschap en is een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem.

In dit theaterconcert worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht door megatalent Tjindjara Metschendorp (Dreamgirls, Aida, Tina, The Bodyguard). Zowel Whitney’s vroege successen, zoals I Wanna Dance with Somebody en How Will I Know, als krachtige ballads als I Will Always Love You en Greatest Love of All komen voorbij. Mede dankzij state-of-the-art lichteffecten belooft het een groots muzikaal én visueel spektakel te worden.

Foto: Carla Gorter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.