Te  beginnen bij de allerkleinsten met de voorstelling ‘Broemm’ van Theater Smets presenteert het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A een programma voor de herfstvakantie. Dat is op zondag 22 oktober om 10.30 uur, zodat kerkgangers weer pech hebben.

De voorstelling gaat over een eigenwijs autootje.

Postkantoor

Na de voorstelling zit Oma met haar postkantoor tot 15.00 uur in de foyer en kunnen kinderen een kaart tekenen of knutselen die Oma dan voor ze verstuurt. Entree gratis.

Beton

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober is om 14.30 uur de voorstelling ‘Dwars door het Beton’ van Theater Kwikstaart te zien, voor iedereen doe ouder is dan 4 jaar.  Met liedjes, spel en poppenspel maakt men Flora’s verhuizing mee. Beide dagen kunnen de kinderen na afloop het Bijtje uit de voorstelling na knutselen.

Oma

Op woensdag 25 oktober om 14.30 uur brengt Mime Wave de voorstelling ‘Oma’, waarbij Mischa avonturen bij haar Oma beleeft. Na afloop is er nog gezellig napraten met Oma en Mischa.  Van alle voorstellingen is de toegangsprijs € 9. De extra activiteiten na afloop kosten niets.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206350439

Het Amstelveens Poppentheater doet ook mee met de Nationale Jeugdtheater Week. Vandaar dus de extra activiteiten na een voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.