Kosteloos kan met nu via welzijnsbedrijf Participe Amstelland een slaaptraining krijgen. Die bestaat uit twee lessen op de vrijdagen 6 en 13 december (10.00 tot 12.00 uur), met nazorgbijeenkomst op 27 december voor wie nog vragen heeft. De cursus heet ‘Eindelijk goed slapen’.

De training wordt gegeven door maatschappelijk werker Aksana van Maanen in het kantoor van Participe Amstelland, dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen.

Concentratie

Wie op de bewuste vrijdagen moet werken, wat dus goed kan, heeft pech gehad. Aan potentiële deelnemers aan de training wordt gevraagd: Voel je je al moe en futloos als je uit bed komt doordat je slecht hebt geslapen? Lig je ’s nachts te malen en kun je je overdag door je slaapproblemen slecht concentreren?

Tools

De training voorziet volgens Participe in inzichten en praktische tools waar men vanaf de eerste dag zelf al mee aan de slag kan gaan. Men staat stil  bij drie categorieën van slaapprobleem: inslapen, doorslapen en te vroeg wakker worden (plus de combinaties daarvan) en de overgang naar een gezond slaapgedrag. Aanmelding is wel vereist. Dat kan via 020-5430440 of 06-86827766.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.