Het is weer tijd om voor te dragen uit eigen werk in het Poëziecafé bij Boekhandel Venstra op donderdag 28 november om 19.30 uur, vinden de organisatoren. Dat zijn, behalve de boekhandel ook de bibliotheek. Thema is “Verandering’.


Wij als mensen veranderen elke dag door wat we meemaken, maar we houden de snel veranderende wereld soms niet bij. Zijn we eigenlijk wel gemaakt voor al die veranderingen om ons heen? Daarover gaat het dus. Men kan zelf iets opschrijven en delen met mede poëzieliefhebbers. Iedereen die wil voordragen uit eigen werk kan zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl en iedereen die alleen wil luisteren, loopt gewoon naar binnen. Meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.