In Stadsdorp Elsrijk wordt woensdag 27 november (18.00 uur) weer een zogenoemde Buurt Bistro gehouden. Zoals elke 2e en 4e woensdag van de maand trouwens. Men kan dat een 2 gangen diner in gebruiken in de Blokhut naast Openluchttheater Elsrijk (De Ruwiellaan 20).

De inloop is van 17:45 uur af. Kosten: € 7,00 (€ 5,00 met Amstelveense Stadspas). Men moet cash geld meenemen want pinnen kan niet. Het menu staat op de webpagina van de BuurtBistro. Wie mee wil eten kan zich opgeven tot en met de dinsdag voor het eten. Er is overigens een beperkt aantal plaatsen in de blokhut. Reserveren kan via het reserveringsformulier op de webpagina. www.stadsdorpelsrijk.nl

Het programma van Stadsdorp Elsrijk luidt verder als volgt.

Woensdag 20 november: Filmclub Elsrijk.  Op elke derde woensdag in de maand in principe in de namiddag.  Wil men tijdig geïnformeerd worden over welke film het wordt dan moet men zich even opgeven bij clubs@stadsdorpelsrijk.nl.

Vrijdag 22 november: Crea-Café / Schilderclub. Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c.

Dinsdag 26 november: handwerken van 10:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 26 november: Spreekuur Voorzorgcentrum. Elke dinsdag houden vrijwilligers van het Voorzorgcentrum (van 13:00 – 14:00 uur)  spreekuur in Het Open Hof (Burgemeester Haspelslaan 129). Men kan er vragen stellen over hoe zich kunt voor te bereiden op de oude dag: hoe pas ik mijn huis aan, maak ik contact met buurtgenoten, waarmee kan ik terecht bij de wijkverpleegkundige, en dergelijke.

Dinsdag 26 november (19.00 uur): After dinner walk. Een trouw groepje Elsrijkers maakt iedere dinsdagavond een wandeling door Amstelveen, tot ongeveer 19.45 uur. Start bij bakkerij Koolhaas, hoek Rembrandtweg / Groen van Prinstererlaan. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 26 november: Buurtclub Leefstijl. De Buurtclub Leefstijl komt tweemaal per maand (op de even weken) samen op de dinsdagavond, in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96C. De ene keer staat men stil bij thema’s over voeding, onder begeleiding van een diëtiste en leefstijlcoach. De andere keer kan men iets van bewegen proberen, ook met professionele begeleiding. Afhankelijk van de activiteit wordt soms naar een andere dag of locatie uitgeweken, maar daarover staat meer info op de website. De Buurtclub leefstijl heeft ook een Whatsapp groep waarbij men zich aan kan sluiten. Aanmelden? Mail naar clubs@stadsdorpelsrijk.nl

www.openluchttheaterelsrijk.nl

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.