Op dinsdag 26 november is de voorstelling ‘Trump Survival Guide’ te zien om 20.30 uur in cultuurcentrum Griffioen in Uilenstede. Het is eigenlijk een verlenging van de voorstelling ‘The Madness of King Donald’.

Die succesvolle voorstelling van stand-up comedian Greg Shapiro is biedt ook tijdens de tegen Trump begonnen afzettingsprocedure de ultieme ondersteuning. Sinds 12 oktober tot en met zaterdag 7 december is de voorstelling opnieuw te zien in verschillende Nederlandse theaters.

Madness

In ‘The Madness of King Donald’ kruipt Greg niet alleen in het hoofd van Trump, maar improviseert ook als de Amerikaanse president waarbij hij belangrijke vragen beantwoord: blijft Trump de komende 4 jaar nog? Of de komende 4 maanden? De voorstelling is een survival guide om ook het komende jaar te overleven en biedt het publiek tevens de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Donald Trump.

De Amsterdamse Amerikaan Greg Shapiro is de stem achter het succesvolle filmpje ‘America First, Netherlands Second‘ en heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Hij presenteerde o.a. het satirische tv-programma ‘Comedy Central News’, boekte succes bij ‘Humor TV’ en was vaste gast bij BNR. Ook zijn eigen YouTube kanaal is erg populair en behaalde onlangs de 4 miljoen views.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.