Op vrijdag en zaterdag 8 en 9 november (10.00 tot 14.00 uur) wordt in de Kruiskerk, van der Veerlaan 30a, een kringloopmarkt waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Het is een nieuw initiatief. Er is een markt met onder andere goede boeken en kleine snuisterijen, Ook is er een gezellig restaurant met koffie en thee, taart en cake, soep en andere lekkernijen. 

Op de markt zijn ook duurzaamheidstands. ‘Oude’ kleding krijgt een nieuwe look, er wordt informatie gegeven over het houden van bijen en wormenhotels. En er zijn biologisch geteelde plantjes, bloemen en fruit te koop.

Vinyl

Speel mee met duurzaam-kwartetten of duurzame-quiz, ontspan aan de gezellige leestafel, beluister aangevraagde vinyl plaatjes of proef  de duurzame hapjes. Een mix van beleving, inspiratie, aankoop: en dat alles voor het goede doel! Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl of e-mail kringloopmarkt@kruiskerk-amstelveen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.