Samen met hun ouders kunnen kinderen met een Amstelveenpas on de schouwburg voor € 4 naar de jeugdvoorstellingen in de maanden oktober, november en december. En alle houders van die pas kunnen voor twee euro naar een film in Cinema Amstelveen. De schouwburg doet namelijk mee aan de cultuuractie van de gemeente.

Deze actie is er om te zorgen dat kinderen en ouders met een Amstelveenpas ook mee kunnen doen met leerzame, sociale en vooral leuke activiteiten.

Brugklas

Bijna elk weekend staat er wel een jeugdtheatervoorstelling op het programma bij Schouwburg Amstelveen. De schouwburg heeft voor elke leeftijd wat wils. Een paar tips voor de komende maanden: Familiemusical Kikker en het avontuur (4+) van Theater Terra op zondag 3 november. De swingende sprookjesvoorstelling De wolf en de 7 geitjes (3+) op zondag 10 november. En de helden van de tv-serie Brugklas in ‘Brugklas de musical’ (9+) op donderdag 28 november.

Sinterklaas

In de decembermaand staat Sinterklaas centraal tijdens De pakjeskluis van Sinterklaas (3+) op woensdag 4 december. En men kan naar een voorstelling in de kerstvakantie, bijvoorbeeld Roodkapje (6+) op zondag 22 december, of met de allerkleinste voor het eerst naar het theater tijdens het Peuterfestijn (2+) o.a. met Woezel & Pip en Kikker is verliefd op zondag 29 december.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat via de kassabalie van Schouwburg Amstelveen. De balie is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur en voorafgaand aan de voostelling. Per persoon een geldige Amstelveenpas meenemen. Men kan tot op de dag van de voorstelling kaarten kopen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.