Op zaterdag 9 november om 20.00 uur duikt theaterdier Martijn Fischer in de Schouwburg Amstelveen met zijn band in de muziek van de populaire volkszanger André Hazes. Een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meezingen.

Martijn Fischer. Foto: Mark Engelen

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn hoofdrol in de musical Hij gelooft in mij. Na het slotapplaus maakt een DJ er nog een feestje van in de bovenfoyer.

 Theateragenda
Donderdag 31 oktober speelt Peter Pannekoek zijn nieuwe theatershow ‘Later was alles beter’ voor een uitverkocht theater en is de Ulrike Quade Company te zien met De Droomlozen.

Cabaretier Fabian Franciscus is met Vlafeest te zien op vrijdag 1 november en op zaterdag 2 november reist Het Nationale Theater af naar Amstelveen met Sexual Healing en speelt cabaretière Louise Korthals Alles is er.

Zondag 3 november volop kindertheater met Kikker en het avontuur (4+) en Jabber (6+) van Theatergroep Kwatta. Woensdag 6 november speelt Ton Kas zijn solo Best of… en presenteert schrijver Abdelkader Benali zijn Duizend-en-een-nacht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.