In de kerstvakantie kunnen scholieren meedoen aan tal van activiteiten. Op dinsdag 4 januari organiseert AmstelveenSport die speciaal voor hen in de Beweegbox en de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan 29.

Een dag van springen, klimmen en glijden tijdens het Luchtkussenspektakel voor kinderen tot 12 jaar (kosten € 5, begeleiders gratis).

Festival

Woensdag 5 januari organiseert het bedrijf het FIFA 22 Toernooi (10.00 tot 14.30 uur) voor iedereen van 10 tot 18 jaar en het Inflatable Festival van 12.00 tot 17.00 uur voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Voor het FIFA 22 Toernooi moet men wek inschrijven via https://amstelveensport.nl/events/fifa-22-toernooi/

Over het festival zegt AmstelveenSport: “Daag je vrienden uit voor een potje levend tafelvoetbal, kijk wie als eerste aan de overkant van de stormbaan is of mep elkaar met stootkussens van een wiebelend plateau af.

https://amstelveensport.nl/events/inflatable-festival/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.