Rabobank Amstel en Vecht heeft een ‘circulaire verkoop’ georganiseerd waarbij ongebruikte spullen op kantoor zijn verkocht. De opbrengst gaat naar de vijf Repair Cafés in Amstelveen. De overhandiging van de cheque vindt plaats in Wijkcentrum Alleman op zaterdag 9 juni om 10.30 uur.

“Door te verkopen wat er onnodig in de kast lag, kunnen we nu het Repair Café steunen in hun missie samen te repareren en spullen langer bruikbaar te maken zodat er minder wordt weggegooid”, zegt de bank. “Deze missie sluit aan bij de wens van Rabobank om de circulaire economie in de regio te ondersteunen.”

Zo’n 70% van gerepareerde spullen kan dankzij het Repair Café weer gebruikt worden

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.