Het Risata Strijkkwartet geeft zondagmiddag (15 november) om 15.00 uur een concert in de Bolder aan Groenhof 140. Wie er bij wil zijn moet acht euro betalen.  Risata betekent zoveel als ‘lachen’.

Het kwartet bestaat uit Sander Prins, Douwe Nauto (beiden viool), Mart Koek (altviool) en Heleen de Jonge (cello). Het gezelschap speelt werken van o.a. Piazzolla, Debussy, Duke Elington, klezmer en ‘wereldmuziek’.

Fries orkest

Participe maakt het concert mede mogelijk. Die welzijnsorganisatie beheert vrijwel alle wijkcentra. Leden van het kwartet ontmoetten elkaar in het Frysk Jeugdorkest. Het doel van de professionals is plezier hebben in het samen spelen en dat over te brengen op de toeschouwer en – hoorder. Kinderen tot en met 12 jaar betalen vier euro. De zaal is open om 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van de Bolder. Reserveren ook mogelijk via bolderconcerten@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.