Directeur Ugur Pekdemir van de regionale Rabobank was dinsdag een van de genodigde ondernemers en inwoners die met minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat spraken over de ervaringen met de luchthaven Schiphol. Het ging over wonen, de belemmering daarvan door de bouwbeperkende regelgeving, hinder, luchtkwaliteit en economie.  

De Rabobank is blij dat die als gesprekspartner haar visie mocht geven over dit belangrijke thema binnen de regio. Het ging ook over groei van de luchthaven, die door bewoners werd afgewezen. Maar intussen blijft het wel een duivels dilemma, zei Pekdemir. Hij pleitte voor een verdeling van de lusten en lasten van de economie over de het land.
“Als bank helpen ondernemers duurzaam te groeien en hun ambities werkelijkheid te maken. En we bouwen in gemeentes (Amstelveen, Weesp etc) en regio’s mee aan sterke, leefbare gemeenschappen”, wilde hij wel kwijt.

 

 

 

 

 

 

3 REACTIES

  1. @JB, ik denk dat de reacties van ‘Cato’ en ‘Jenkin’ (onder artikel over vleermuizen) automatisch gegenereerd zijn door webbots of hoe die dingen ook mogen heten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.