Zaterdag 8 juni van 11.00 tot 12.00 uur is Michiel Vos te gast in het Literair Café 102 in de bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen.  Ada Ruiter (Venstra) en Anton Furnée (de bibliotheek) interviewen de Amerikacorrespondent over zijn nieuwste boek ‘Vos in de VS’.

Michiel Vos is inmiddels Amerikaans staatsburger. Hij maakte de documentaireserie My America en reisde samen met Beau van Erven Dorens voor de serie Beau en Michiel in Amerika. Ook is geregeld in talkshows en actualiteitenprogramma’s te zien.

Anekdotes

In ‘Vos in de VS’ beschrijft hij het moderne Amerika aan de hand van smakelijke anekdotes. Hij zag in de afgelopen twintig jaar Amerika veranderen in een land waarin de kloof tussen arm en rijk volgens hem nog nooit zo groot was en de verdeeldheid toenam. In zijn boek vraagt hij zich af hoe het kan dat Trump vier jaar naar de bestorming van het Capitool toch grote kans maakt om weer president te worden.

Exclusief

Elke maand biedt Literair Café 102 een exclusieve mogelijkheid om in gesprek te gaan met een bekend auteur. Deelnemers kunnen vragen stellen, ervaringen delen of een literaire discussie starten met hun favoriete schrijvers. Samen met boekhandel Libris Venstra ontvangt de bibliotheek aan het Stadsplein auteurs, die staan te popelen in gesprek te gaan over hun nieuwste werk. Toegang voor leden van de bibliotheek € 7,50, voor niet-leden € 10. Kaartverkoop via de website/agenda van de bibliotheek (https://amstelland.op-shop.nl/11362/literair-caf-102-michiel-vos-over-vos-in-de-vs/08-06-2024) .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.