Ter afsluiting van een zogeheten ‘Open week’ van Platform C – van 27 mei tot en met 1 juni – houdt die culturele instelling op zaterdag 1 juni een Open Dag. Op de openingsdag van de week, maandag 27 mei, is al er een expositie met beeldend werk van de cursisten. Die blijft de rest van de week te bezichtigen tot 18.00 uur.

Zaterdag 1 juni is er de Open Dag van 14.00 tot 17.00 uur. Daar kan men alles wat Platform C te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur.

Taalmarkt

Er worden bijvoorbeeld workshops en inlooplessen gehouden, waaronder de talentenklas, toneel / theater, ballet en 3D printen Lab C, fashion design, podcast, film en DJ & beats. Ook vinden diverse optredens plaats in de Zonnesteinzaal en men kan op de muziekschool, onderdeel van Platform C, een instrument proberen. Er is verder een zogeheten Taalmarkt en dus de expositie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.