Op zondagmiddag 11 september om 14.30 uur neemt Liedjestovenaar Naomi Inez haar publiek me op reis door het muzikale landschap van Marokko in de 4+ voorstelling ‘De Magie van Marokko’.

Ze start op het kloppende hart van Marrakesh, het Djemaa El Fna plein. Tijdens haar reis wordt zij, naast haar eigen liedjes, door lokale musici meegenomen in de verschillende muziekstijlen van het land.

De Magie van Marokko zoomt in op de magische aantrekkingskracht van de Noord-Afrikaanse cultuur, de muziek, de taal, de sfeer, de kleuren en de geuren.

Cobra

Tip: reis voorafgaande aan de voorstelling eerst naar Marokko in het Cobra Museum. Op vertoon van een entreebewijs voor de voorstelling ‘De magie van Marokko’ hoeft men bij een bezoek aan de tentoonstelling ‘Het andere verhaal’ in het Cobra Museum op 11 september geen toeslag te betalen. Daar is ook tussen 11.00 en 14.00 uur het gratis kinderatelier.
Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.