‘Pakkepapier’ is een voorstelling voor één- tot vierjarigen die zondagmorgen om 10.30 uur in het Amstelveens Poppentheater wordt gegeven.

Wie dan een kerk wil bezoeken, heeft dus pech gehad.

Cadeau

Het gaat om het plezier dat men heeft bij het voorbereiden van een cadeau. Inpakken, opvouwen en dichtmaken. Daarmee is het cadeautje is verstop en de vraag is, behalve voor de gever, wat er in zal zitten. Daar komt de ontvanger achter door te scheuren, knisperen, krassen en snel het papiertje eraf te halen. Open. Maar kijk nou wat een rommel en jeetje, wat een zooi. Nieuwsgierig kijkt Lukas naar de kinderen. Zal hij alles weer netjes maken? Of gaat hij samen met de kinderen lekker verder scheuren en dansen met het papier?

‘Pakkepapier’ is een interactieve voorstelling, waarbij alles draait om knisperend, rollend en scheurend cadeaupapier. Toegangskaarten: €9,00 en kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206350439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.