De voorstelling ‘Rokkerol’ voor iedereen die ouder is dan één jaar wordt zondagmorgen 21 januari om 10.30 uur in het Amstelveens Poppentheater gespeeld door Efrem Stein.

Language no problem, meldt het theater.

Onderzoek

‘Rokkerol’ is eigenlijk een uitnodiging aan alle kleine en grote onderzoekers om alle vormen van een bal te ontdekken. Een speelse voorstelling speciaal voor dreumesen en peuters over meerollen, vasthouden en loslaten. Met ‘Rokkerol’ beweegt Stein zich meer dan ooit in de belevingswereld van dreumesen en peuters. Een wereld van verbeelding, logica en creativiteit. Je zal maar voor het eerst een bal ontmoeten. Wat is dat voor een ding? Waar begint de bal? Waarom rolt een bal? Samen met Efrem gaan de allerjongste theaterbezoekers nieuwsgierig en onbevangen de ronde bal ontdekken.

Toegangsprijs € 9,00 Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.