Op vrijdag 6 juli (23.00) is er in P60 weer een editie van het (nachtelijke) Inversion. Daar komen Drum & Bass artiesten en DJ’s. “Een avond vol met de gruwelijkste, ruigste en hardste kickrolls”, noemt P60 het zelf.

Godfather van de Neurofunk Drum & Bass Mefjus komt zijn nieuwe album ‘Manifest’, op 26 april uitgekomen.  Voor deze editie wordt ook Loadstar overgevlogen uit de UK en verder is Merikan uit Italië weer van de partij om zijn liefde voor Drum & Bass te laten zien.

Volatile Cycle uit de UK zijn daarnaast ook nog eens terug op Inversion. De support van de avond zal verzorgd worden door onze locals Creek en Mindset.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.