Zoals de schouwburg al meldde, werkt OVA Musicals mee aan een voorstelling die woensdag 1 november wordt gegeven. OVA Musicals, ooit begonnen als Operette Vereniging Amstelveen, treedt op met musicalsterren van Musical Autumn Nights.

Esmée Dekker (Grease & Evita ), Linda Verstraten (Titanic & Tarzan), Magtel de Laat (Jesus Christ Superstar & finalist ‘Op Zoek Naar…’), Nigel Brown (o.a. Aladdin & The Lion King) en Tristan van der Lingen (Grease & winnaar ‘Op Zoek Naar…’) brengen, samen met een live band, hits uit de musicalgeschiedenis op de planken.

Petticoat

Zij worden hierbij ondersteund door de leden van OVA Musicals. Ook geeft OVA Musicals vast een voorproefje van de nieuwe voorstelling Petticoat die op 21 en 22 juni volgend jaar opgevoerd wordt in Schouwburg Amstelveen.

Tijdens Musical Autumn Nights passeren een keur van musicalhits de revue. Van Aladin, tot The Greatest Show Man, van Mamma Mia! tot Elizabeth. Er zijn nog kaarten te koop via Schouwburg Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.