Makelaardij Bianca Combee Housing Servicesckent wegens het vertrouwen dat kennelijk volgens het kantoor bestaat duizend euro schenken aan wie dat verdient. Daarover mag het publiek online beslissen.

Iedereen kan dus reageren met de mededeling waarom een persoon of instantie die duizend euro heeft verdiend.

E-mail

Maar er is volgens BCSH ook een aardige prijs voor de origineelste reactie. E-mail naar: info@biancacombee met als onderwerp ‘schenking’. Dat kan tot volgende week vrijdag (14 februari).

4 COMMENTS

 1. Ik stel voor aan de renovatie van de St Urbanus te Amstelveen, omdat
  – het is het meest markantste landmark van Amstelveen.
  – elke Amstelvener kent het.
  – het is een monument.
  – het staat symbool voor één van de hechtste wijken in Amstelveen, namelijk Bovenkerk.

 2. Dit is echt een reclamestunt. Die 1000 euro voor de goodwill van een bureau dat er voor zorgt dat huizen als belegging worden ingezet en vooral aan expats wordt vergeven. Iets dat de gemeente Amstelveen nu wil tegengaan met de opkoopplicht. Nog even flink scoren wil die Bianca Combee door flink wat huizen nog te verhuren aan expats voor veel te hoge prijzen waardoor Amstelveners niet aan bod komen.

  Jammer, Johan dat je dat er niet bij meldt…

  Dan is de 1000 euro een goedkope reclame investering, immers adverteren en een groot bereik halen is duurder!

  • Tja en Frank Bikker (SP) trapt er met open ogen in. Overigens Frank je moet het emailen.

   En wat die expats betreft: Amstelveen moet blij zijn dat zoveel expats er voor kiezen om in Amstelveen te gaan zitten. Het zijn met name die buitenlandse bedrijven waarvoor zij werken die geld in het Amstelveense laadje brengen. En maak je vooral niet ongerust over de hoge huren die zij betalen. Die worden door het bedrijf betaald en vormen slechts een spatje op hun gloeiende plaat.

   • 😂😂Ja hoor, Olaf je hebt gelijk. ( mail is er al lang uit)Je dacht toch niet dat ik dacht dat een bedrijf zonder meer geld stortte. Ik kan je nog wel een paar voorbeelden geven, hoor! Zonder bedrijven die ik niet zal noemen hier, zou de voedselbank heel wat missen, waar ook diverse SP’ers als vrijwilliger werken. Ook doen zij tamelijk veel aan welzijn, een tak van sport wat de laatste jaren behoorlijk is uitgekleed. Zo kan de Bolder heel veel doen voor de buurtbewoners, dankzij diverse bedrijven.
    Natuurlijk zien die bedrijven dat als reclame! Nou en! En voor hun is het misschien ook nog aftrekbaar , net zoals ik dat doe bij mijn belastingaangifte. Maar jij doet dat natuurlijk niet.

    Dan nog iets over die expats. Ze brengen inderdaad geld in het laatje. Alleen ik zit mij af te vragen in wiens laadje. Je denkt toch niet, dat de modale eigenaar van een huis waarin hij zelf woont daar wat aan heeft? Of laat staan een huurder? Tuurlijk een gedeelte is van belang voor onze economie, maar moeten ze allemaal hier wonen? Plus ze kosten ons ook flink wat. Wat denk je van die vrijstelling over de eerste 30% van hun inkomen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.