Saxofonist Hans Dulfer speelt vrijdag 4 september alsnog live in Poppodium P60 spelen. Hij geeft twee shows die respectievelijk om 19.45 en 22.00 uur beginnen. Voor beide zijn nog enkele tickets á € 17,50 verkrijgbaar via https://www.p60.nl/04-09-2020/hans-dulfer-set-i (set 1) en https://www.p60.nl/04-09-2020/hans-dulfer-set-ii (set 2).

Hans Dulfer. Foto: Mark Groeneveld

Dat hij twee sets speelt heeft alles te maken met de vereiste een Corona-proof setting met slechts 60 zitplaatsen per show.

Triage

Poppodium P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om haar shows in een zo’n veilig mogelijke omgeving en volgens de maatregelen van de overheid plaats te laten vinden. Zo vindt er onder andere een triage-gesprek plaats bij binnenkomst, worden bezoekers geplaceerd op een van de zitplaatsen in de zaal en worden drankjes geserveerd. Alles over het bezoek aan P60 is hier te lezen: https://www.p60.nl/jouw-bezoek

Hans Dulfer

Dulfer is jazzmuzikant in hart en nieren. In zijn lange carrière mocht hij het podium delen met Nederlands grootste muzikanten, zoals Jan Akkerman en Herman Brood. Daarnaast heeft Dulfer zich met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.