Een ouderwetse disco zou men het kunnen noemen. En in elk geval een ‘disco als  van ouds’.  Zo noemt My Generation dan ook wat er dinsdag 7 november (15.00 uur) om P60 staat te gebeuren.

‘Disco AlsVanOuds’ is een dansconcept gericht op mensen die de dansvloer, ondanks de seniorenleeftijd, nog niet moe zijn, leggen de organisatoren uit. De toegang is gratis.

Hits

Er staan hits uit de jaren 60, 70 en 80 op het programma, samen met de originele videoclips op grote videoschermen. DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van destijds en zorgt voor de muziek. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen, maar ook nog eens vergezeld van prachtige beelden, zegt  de organisatie. Die bestaat uit P60 en de zorginstelling Amstelring.

Rockkoor

Al enkele jaren weten velen op de eerste dinsdag van de maand de weg naar het café van poppodium P60 te vinden. Het is daar een gezellige bedoening waar niet zelden, naast veel muziek, ook gelachen wordt. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking dus tussen het Poppodium P60 en Amstelring, wordt een populaire programmering neergezet.

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er live muziek van verschillende genres. Het My Generation Rockkoor repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de popzaal. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste, maar plezier in het samen zingen is dat wel. Deelname aan het koor kost slechts vier euro per keer. Een eerste keer meezingen kost niks.

Informatie en aanmelding via mygeneration@amstelring.nl . Men kan ook gewoon een keertje binnenlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.