In De Bolder (Groenhof 140)  treedt de West End Big Band vrijdag 1 december op in de grote zaal. Van 20:00 uur kunnen daar de voetjes van de vloer, melden de organisatoren.

De West End Big Band komt uit Amsterdam en heeft een zeer divers repertoire dat een fraaie afspiegeling vormt van honderd jaar jazz- en popmuziek. Entree € 7,50

DansMix

Overigens wordt elke vrijdag in De Bolder een zogenaamde DansMix 60+ gehouden, van 12.00 tot 13.00 uur. Dansmix 60+ is een dansles waarin veel verschillende dans- en muziekstijlen voorbij komen. Wie een uur wil bewegen op muziek en op zoek naar een les die ervoor zorgt dat men samen met anderen plezier beleeft en bovendien en eigen conditie verbetert, kan er heen komen. Mits hij of zij bereid is € 91,00 voor 13 lessen te betalen. Een gratis proefles os overigens in de aanbieding.

Leefstijl

Sinds 2019 bestaat Amstelveen Buurtclub leefstijl (www.buurtclubleefstijl.nl). Jolanda Peper was destijds de oprichtster. Uitgangspunt is en was dat mensen samen gezond ouder worden, vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid (https://mijnpositievegezondheid.nl/ ). Op de even dinsdagen ontmoeten de deelnemers van de Buurtclub Leefstijl elkaar in de Bolder, van 19.30 tot 21.00 uur. Kosten: €3,50 per keer (50% korting met Amstelveenpas).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.