Op 8 augustus (19.30 tot 21.00 uur) houdt de organisatie Mantelzorg & Meer een mantelzorgcafé. Men moet daarvoor, na aanmelding, verzamelen om 19.15 uur op de parkeerplaats van Silversant aan de Noorddammerweg.

Er is overigens gekozen voor een bijeenkomst in de buitenlucht en een wandeling.

Zorgen in zomer

In 2023 is het overkoepelende thema van de mantelzorgcafés: “Zorgen voor een naaste. Wat doet dat met je?”. Elke bijeenkomst heeft binnen dat thema een eigen deelonderwerp. Op 8 augustus is het thema “Zomeravond voor jou”. Inwoners van de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer Uithoorn of Ouderkerk aan de Amstel zijn welkom.

Poel

Dit mantelzorgcafé bestaat uit een wandeling rond de Poel in Amstelveen (4 km) en na afloop een drankje bij Eetcafé Silversant. Tijdens de wandeling is er ruimte om te praten met de consulenten of met andere mantelzorgers over de zorg voor een naaste. Een mantelzorgcafé is een bijeenkomst voor mensen die intensief zorgen voor een naaste. Dat kan bijvoorbeeld een partner, kind of ouder zijn, maar ook een ander familielid of een buur. Deelnemers ontmoeten er anderen die in een soortgelijke situatie zitten.

Aanmelding

Aanmelden is verplicht. Dat kan via www.mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl . Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.