Onder de zes minderjarige jongeren (15-17 jaar) die werden aangehouden omdat zij vrijdag een man op het spoor duwden op station Bijlemer Arena, hoort ook een Amstelvener. Zij zijn allemaal gearresteerd wegens zware mishandeling.

De andere kwamen uit Amsterdam en Lelystad. Het slachtoffer zelf bleef spoorloos.

Bang?

Hoewel er beelden zijn van het incident, waarop iemand op de grond ligt en keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, heeft de man nog geen aangifte gedaan. Hij stond op, maar werd toen op de rails geduwd. Bij hat arriveren van de politie, bleek het slachtoffer verdwenen.de politie ter plaatse kwam, was het slachtoffer verdwenen. Verwacht wordt dat de men te bang is geworden voor de daders om aangifte te doen of dat hij geen ‘verrader’ wil zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.