Een training voor vrijwilligers in de mantelzorg op het gebied van omgaan men dementerende mensen wordt woensdag 11 december van 13:00 tot 15:00 uur gegeven in het Odensehuis van Wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. De stichting ‘Dementievriendelijk’ verzorgt die.

De training is gericht op buren, vrienden, familieleden en anderen die mantelzorgers willen helpen, maar niet goed weten hoe. Het programma ‘hoe betrek je de buurt?’ besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. Men leert in het zowel informatieve als luchtige programma hoe men aan de omgeving een duidelijke  hulpvraag kan stellen. Omgekeerd leren hulpaanbieders hoe zij de hulp concreet aan kunnen bieden.

Mantelzorgers kunnen een  buur, vriend, vriendin of familielid vragen mee te komen.

Graag aanmelden vóór 30 november. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Aanmelding of meer info bij Natalia Leviti, coördinator Odensehuis, telefoonnummer: 0612706001 of 020-4412401 of mail naar  n.leviti@participe.nu

www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.