Weer speelt een zogenaamde Tribute Band in P60. Vrijdag 8 november wordt daar een Tribute  to the Nineties geboden met Green Lizard en Rudeboy. Na drie succesvolle tours door het zalencircuit in Nederland is het de beurt aan het Amstelveense poppodium. De beste hits Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains komen deze avond langs.

Green Lizard is Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 wisten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later kwam de band  met het album Identity (Sony Music). Daarna volgden nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy. Kortom: The nineties are back. Meer informatie: https://www.p60.nl/08-11-2019/tribute-to-the-nineties

Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/245741?brand=nl_p60

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.