De film ‘Book Club: The Next Chapter’ draait als Moederdag Special zondag 14 mei in Cinema Amstelveen om 16.00 uur.

In die fim gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip naar Italië.

Avontuur

Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land. Met Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Don Johnson e.a. De film gaat donderdag 11 mei in Première, en draait dan volop in Cinema Amstelveen.

Prosecco

Voor de Moederdag Special kan men al om 15.15 uur terecht voor koffie / thee en iets lekkers. Een Prosecco-Piccolo (20 cl) inclusief nootjes wordt voor in de zaal tijdens de film verstrekt. Het is de bedoeling dat men samen met zijn of haar moeder naar Book Club: The Next Chapter gaat. De Moederdag Special is te bestellen t/m vrijdag 12 mei 12.00 uur.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de overige films

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.