Woensdag (10 mei) speelt om 20.30 uur in de ANNA kerk het Quartet FENIX.Het bestaat uit de jonge musici: Kika Sprangers – saxofoon (Kika Sprangers Quintet, AMOK), Robert Koemans – toetsen (Coal Harbour, Cross), William Barret – bas (Vondelier) en Willem Romers – drums (Coal Harbour, In Contrast).

Fenix is vooral een Elektro-Akoestisch jazz kwartet, waarin Ambient Synths, Melancholische Melodieën en rauwe Grooves elkaar afwisselen.

 Seizoenen

Geïnspireerd door artiesten als Flying Lotus, Avishai Cohen en Donny McCaslin, brengt FENIX een intieme en tegelijkertijd festival-banger-waardige ervaring. Met hun ontvankelijke samenspel creëren de muzikanten een muzikaal landschap dat langzaam verandert in de seizoenen van hun songs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.