‘Plons’ is het verhaal van kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. De voorstelling voor iedereen van vier jaar en ouder is zondag 23 april om 14.30 te zien in het Amstelveens Poppentheater aan de Van Borsselenweg 85A.

Langzaam ontdekt Kiki, de kikker, de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver.

Nieuwe dieren

Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Ze ontmoet nieuwe dieren, de rups en de ooievaar. Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan?

Poppen

Een beeldende poppentheatervoorstelling over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken. In een decor vol vindingrijke verrassingen en prachtige poppen spelen en zingen Bo en Robyn over alle dieren in en rond de vijver. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.

Foto: Henk de Reus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.