De plaatselijke afdeling van de SP heeft zich aangesloten mij de actie die de partij landelijk voert SP om een ‘meldlijn hoge energierekening’ van de grond te krijgen. Daarop kunnen mensen volgens de SP bij die partij “hun verhaal kwijt”.

Maandag 2 januari startte de landelijke Meldlijn hoge energierekening.

Gemeenteraad

Daarmee wil de SP meldingen verzamelen van mensen die hun energierekening niet meer kunnen betalen. Daarnaast zegt de partij te willen weten of het ingevoerde prijsplafond voldoende oplossingen biedt. Mensen kunnen op de Meldlijn telefonisch hun verhaal kwijt, maar kunnen ook digitaal een reactie geven. De meldingen zal de SP gebruiken om de problemen van mensen aan te kaarten in de Tweede Kamer en gemeenteraden. Waar actie nodig is zal de SP zich inzetten voor goede oplossingen samen met de mensen.  Voorzitter Marina Casadei van de Amstelveense afdeling van de SP is van mening dat het kabinet miljardensubsidies aan commerciële energiebedrijven geeft, die torenhoge winsten maken, steeds meer mensen in de problemen komen. De Meldlijn hoge energierekening is op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur gratis te bellen op telefoonnummer 0800-0225005. Een melding kan ook digitaal worden verstuurd via sp.nl/meldlijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.