Na 37 jaar is Het Open Hof Koor, een tot  voor kort gemengd koor van 50-plussers, nieuwe  wegen ingeslagen en als vrouwenkoor verdergegaan. Net als het gemengd Open Hof Koor berust de leiding van het vrouwenkoor bij dirigent Frank Hameleers. De eerste open repetitie in de nieuwe samenstelling zal zijn op dinsdag 30 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur in Wijkcentrum Kastanjelaan.

Het is een laagdrempelig koor. Aan deelnemers worden geen zang-technische eisen gesteld en ook is het kunnen lezen van bladmuziek niet noodzakelijk. De enige voorwaarde om lid te kunnen worden is dat iemand 50 jaar of ouder en vrouw is. Bij het Open Hof koor gaat het om het plezier in het zingen en om met elkaar te proberen er iets moois van te maken.

Open repetities

Om zichzelf te presenteren gaat het koor in het seizoen 2018/2019 naar diverse locaties in Amstelveen met open repetities, zodat bezoekers zien, horen en beleven hoe het er op zo’n repetitie aan toe gaat. Dit ‘nieuwe’ koor wil zich graag versterken en hoopt hiermee andere 50‑plusvrouwen te laten zien hoe leuk het kan zijn op met een koor mee te doen. Normaal oefent het koor in Wijkcentrum Pluspunt, Smeenklaan 1 in Amstelveen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.