Zaterdag 17 november  (20:00 uur) geeft Harmonie Orkest Amstelveen samen met vier jonge solisten een concert in de Sint Urbanuskerk te Ouderkerk. Muzikaal neemt het orkest het publiek mee op een romantische tocht door Zuid-Europa. 
Op het programma staan onder meer de Suite van het Ballet Romeo en Juliet, Granada, Consuelo Ciscar en Joropo. Solisten hierbij zijn Kris Ivanov op alt sax (Spanish Dance), Raul Wolters op klarinet (Oblivion), Wieke Haak op gitaar (Concierto de Aranjuez) en Fransien Paananen op cello (Casanova).

De kerk is vanaf 19.30 open. Kaarten à € 15 00, inclusief een consumptie in de pauze, kunnen besteld worden via ticketkantoor. www.ticketkantoor.nl/shop/2018HOA.

Brand

Het plan was dit concert in de eigen Urbanuskerk van Bovenkerk te laten plaatsvinden. Helaas is deze kerk recentelijk voor een groot gedeelte afgebrand. Dat was een persoonlijk drama wegens de binding die velen van de muziekvereniging met de Urbanus in Bovenkerk hebben. Bovendien kon het geplande concert er niet doorgaan.

Inmiddels is bekend dat de kerk in Bovenkerk geheel in oorspronkelijke staat hersteld gaat worden. Voor het concert op 17 november mag het Harmonie Orkest Amstelveen gebruik maken van de gastvrijheid van de Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel.

Orkest
Harmonie Orkest Amstelveen heeft een muzikale traditie die teruggaat tot 1922 met een aantal muzikale vormen. Het orkest telt nu zo’n 45 leden en verwelkomt nieuwe blazers met open armen. Het orkest treedt regelmatig op in de regio. Meer informatie staat op de website harmonieorkestamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.