Brijder preventie in Haarlem verzorgt op de woensdagen 25 januari en 1 februari (van 19.30 tot  22.00 uur) in Haarlem gratis informatieavonden over verslaving.

Die zijn bestemd voor partners, kinderen, familieleden en vrienden van mensen met een verslavings- probleem.

Vragen

Tijdens deze avonden komt aan bod: Welke gevolgen kan het overmatig gebruik van alcohol en /of drugs hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat is het effect van de verschillende drugs?  Wat is verslaving?  Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon? Hoe kunt u het beste met hem of haar omgaan?  Welke grenzen kunt u stellen? Hoe voorkomt u dat uzelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen?  Welke hulpverlening is er voor verslaafden en mensen in hun directe omgeving? Hoe kunt u iemand met een verslaving helpen?

 Beide avonden

Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide dus in. De bijeenkomsten vinden plaats bij Brijder op Schipholpoort 20, 2034 MA te Haarlem.  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor verdere informatie en inschrijving kunt u bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 2260 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.