Voor de laatste keer komt de geliefde bejaarde Hendrik Groen naar het theater. Donderdag 26 januari is hij te zien in Schouwburg Amstelveen, waar overigens op zaterdag 21 januari een muzikale show over Bruce Springsteen wordt gepresenteerd.

Hendrik Groen moet in ‘Opgewekt naar de eindstreep’ constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is. Hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen.

Dagboek

Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik met zijn trouwe vrienden Leonie (88) en Frida (10) zijn best om grip op het leven te houden. Dat zorgt voor een ontroerende komedie, met grappige én aangrijpende momenten. Net als in de vorige Hendrik Groen-voorstellingen bestaat de cast uit jonge acteurs, met Beau Schneider in de hoofdrol. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen verging na de sluiting van het verzorgingstehuis: een aanrader.

 Bruce & Wij
‘Bruce & Wij’ is een avondvullende muzikale show over Bruce Springsteen, vriendschap en liefde. Met Kluun, Leon Verdonschot en grote live-band met Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk. In verhalen en uiteraard in muziek, heel veel muziek van Springsteen, die de soundtrack van vele levens schreef. Ook van deze mannen uit Brabant en Limburg, 6.000 kilometer van New Jersey. In de voorstelling op zaterdag 21 januari in Schouwburg Amstelveen staat de liefde voor Bruce Springsteen centraal. De vrienden Kluun en Leon Verdonschot delen het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce. 

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.