Voedselbanken Nederland, die ook de vestiging in Amstelveen, voert samen met Albert Heijn de actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’, gericht op het ontbijt van kinderen. Vorig jaar steeg in Nederland het aantal kinderen dat afhankelijk is van een voedselbank met bijna 10 procent naar 37.000. In Amstelveen staan zaterdag (3 september) vrijwilligers van de Voedselbank klaar in twee filialen.

Speciaal voor deze kinderen houdt Albert Heijn van 29 augustus tot en met 4 september een landelijke winkelactie ten behoeve van de voedselbanken.

Filialen

In Amstelveen kunnen klanten ontbijt-producten doneren aan de Voedselbank bij de volgende drie AH filialen: Rembrandthof, Groenhof en Middenhoven.

De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk voor klanten is om daaruit te kiezen. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Zaterdag 3 september staan vrijwilligers van de voedselbank Amstelveen klaar in Rembrandthof (Stadshart) en Groenhof om producten in ontvangst te nemen. De actie loopt van 29 augustus tot en met 4 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.