Amstelveen is dit jaar host-city van de door NOC*NSF georganiseerde Nationale Sportweek van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. Iedere inwoner kan in die week gratis meedoen met allerlei sport en beweegactiviteiten.

Volgens de organisatoren kunnen zij op die manier ervaren wat sport met de mens doet, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het lokale sportaanbod en / of lid worden van een passende sportclub.

Zelf bepalen

Deelnemers bepalen zelf aan welke activiteiten zij me willen doen en hoe vaak. Op amstelveensport.nl/nationale-sportweek is het volledige programma te zien.

Op zaterdag 17 september om 10:00 uur wordt de Nationale Sportweek geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demo door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Aansluitend geven zij een clinic beachvolleybal. Daarna vervolgt het programma met een demo en clinic door de dames van het Team NL Beach Handbal. Later op de dag volgen beach soccer en beach tennis. Ook de dag erna, zondag 18 september, staat het Stadhart in het teken van beachsporten. Je kunt dan meedoen aan de diverse sporten en andere strandspellen. Ook zijn er springkussens en een strandje om te relaxen. Kortom, een weekend vol in het teken van de beachsporten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.