De Vereniging Historischt Amstelveen (VHA) houdt zaterdag 1 oktober (14.00 uur) een presentatie over de geschiedenis van de stad. De geschiedenis staat trouwens de gehele dag op het programma, vanaf 10.30 tot 15.00 uur. Het is een zogeheten ‘Open Dag’ van de VHA in het clubgebouw op Orion 19A.

De Vereniging Historisch Amstelveen doet namelijk me aan de Week van de Ontmoeting. Van donderdag 27 september tot en met zaterdag 6 oktober staat Amstelveen in het teken van ‘de Ontmoeting’.

Fotopresentatie

In deze ruime week kan deel worden genomen aan diverse activiteiten. Daarom kan men zaterdag 1 oktober ook terecht bij de VHA terecht. Onder het genot van een kopje koffie kan men praten over de geschiedenis van Amstelveen en informatie krijgen over de activiteiten van de vereniging. Er is een doorlopende fotopresentatie van oude foto’s van Amstelveen en om 14.00 wordt dus een presentatie gegeven over de geschiedenis van Amstelveen. Ook kan men snuffelen tussen tweedehands boeken over geschiedenis op de historische boekenmarkt. www.historischamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.