Van vrijdag 22 juli 22.00 uur tot woensdag 3 augustus 05.00 uur is de A10 Zuid tussen knooppunt Badhoevedorp en de afslag RAI afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. De verwachting is dat de extra reistijd kan oplopen tot 1 uur. Het advies is dan ook om zoveel mogelijk thuis te werken, gebruik te maken van het openbaar vervoer, of op andere tijden te reizen.

Buitenveldertselaan/Beneluxbaan

Vanaf 11 juli tot en met 7 augustus wordt een hele rijbaan van de Buitenveldertselaan afgezet en kan verkeer vanuit Amsterdam niet naar Amstelveen via de Buitenveldertselaan/Beneluxbaan. Omleidingen via Amstelveenseweg en Amsterdamseweg.

Afsluitingen Van Heuven Goedhartlaan

Van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli is de Van Heuven Goedhartlaan afgesloten tussen Zonnestein en het parkeerterrein ter hoogte van de Aquamarijn i.v.m. asfalteringswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via Zonnestein, Rembrandtweg en Mr. G. Groen van Prinstererlaan.

Fietspad Beneluxbaan

Vanaf maandag 11 juli tot en met vrijdag 22 juli is het fietspad langs de Beneluxbaan tussen de Mr. G. Groen van Prinstererlaan en Handelsweg afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Van Heuven Goedhartlaan.

Afsluitingen Bovenkerkerweg (N521)

Van zaterdag 16 juli 06.00 uur tot en met vrijdag 22 juli 19.00 uur gaat de provincie Noord-Holland de Bovenkerkerweg (N521) vanaf de Burgemeester Wiegelweg tot aan de Zijdelweg asfalteren. De Bovenkerkerweg is in deze periode in twee richtingen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N202 en N231. Deze werkzaamheden hebben ook consequenties voor het openbaar vervoer. Connexxion gaat pendelbussen inzetten vanuit Uithoorn. De route loopt via de N201 en N231. De pendelbussen rijden tot de Poortwachter. De Poortwachter is tijdelijk de eindhalte.  In deze week vervallen de haltes Grote Beer en Startbaan. Ook hier worden pendelbussen ingezet.

Afsluitingen Schildersbuurt

Van maandag 11 juli t/m vrijdag 12 september legt Liander in verschillende fases kabels en leidingen aan in de Schildersbuurt. De werkzaamheden vinden vooral in het voetpad plaats, maar tijdens de uitvoering wordt de rijbaan van de Gerard Doulaan, Adriaen van Ostadelaan of Govert Flincklaan afgesloten.

Vanaf maandag 11 juli: Afsluiting Gerard Doulaan tussen Mr. G. Groen van Prinstererlaan en Adriaen van Ostadelaan – Adriaen van Ostadelaan, Govert Flincklaan en Gerard Doulaan bereikbaar via Ferdinand Bolweg.

Dinsdag 26 juli: Afsluiting Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan te bereiken via de Ferdinand Bolweg.

Woensdag 10 augustus: Afsluiting Govert Flincklaan ter hoogte van Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via Gerard Doulaan.

Vrijdag 2 september: Afsluiting Gerard Doulaan. Politiebureau is bereikbaar via Pieter Lastmanweg.

 Brug bij Ouderkerk (N522)

Van donderdag 21 juli 20.00 uur tot zaterdag 23 juli 07.00 uur is de brug over de Amstel bij Ouderkerk afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt tijdens de afsluiting van de N522 omgeleid via de A9. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op:

www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.