Het belooft een bijzonder internationale close harmony-avond te worden op zaterdag 23 juni (19.30 uur) in de Urbanuskerk in Bovenkerk. Daar treden wereldkampioenschap Bling uit Amerika en het Nederlandse kampioenskwartet Men2b op. Het wordt een zogenoemd barbershop evenement.

Verder verzorgen  een speciaal samengesteld Europees koor en een gemixt kwartet de gastoptredens voor de show CrosSING Borders, geproduceerd door ‘No Borders Show Chorus’, een a capella vrouwenkoor met leden uit diverse landen en alle hoeken van Nederland. Onder leiding van Stuart Sides, heeft dit koor in korte tijd bereikt dat het  is uitgenodigd  mee te  doen aan de internationale kampioenschappen in St. Louis, USA.

De kerk is open van 19.00 uur af.  Na afloop van de show is er natuurlijk gelegenheid voor een gezellige afterglow. Kaarten ad  €15,00 zijn te bestellen via No Borders Show Crossing Borders 23 Juni 2018. Meer informatie op: www.nobordersshowchorus.eu en op facebook: https://nl-nl.facebook.com/nobordersshowchorus.

Informatie en kaartverkoop ook op de historische dag op zaterdag 9 juni, die door wethouder Herbert Raat om 10.30 uur wordt geopend in de Urbanus.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.