Bij Leporello Uitgevers in Amstelveen verschijnt deze week een unieke, eenmalige uitgave in gelimiteerde oplage van 500 exemplaren van alle bladmuziek en teksten van Ramses Shaffy. De titel is ‘’t Is stil in Amsterdam’, naar een van zijn liedjes.

De uitgave heeft een groot formaat, De drie delen in een cassette bevatten in totaal 1108 pagina’s met 206 liedjes.

Akkoorden

Daarin vindt men behalve de teksten ook de pianopartijen en akkoordsymbolen. Het geheel is in een fraaie cassette samengebracht. De prijs is € 179,50.

Men kan de cassette onder meer bestellen bij boekhanden Blankevoort, via een mail naar boekhandelblankevoort@planet.nl of bellen met 020 6455694.

De uitgave kwam tot stand met steun van Stichting Ramses Shaffy Fonds voor Jonge Kunstenaars en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dat laatste beheert ruim 450 Cultuurfondsen op Naam. Onder meer beheert het Prins Bernhard Cultuurfonds het Jan Vogel Fonds, dat ook voor de uitgave zorgde. Strengholt Music Publishing verleende medewerking.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.