De tentoonstelling ‘Onderweg’ van Sam Drukker heeft museum JAN woensdag de 10.000-bezoeker opgeleverd.

Het bleek een niets vermoedende vrouw te zijn, die wel de 10.000ste was.

Tekening

Kunstenaar Sam Drukker en directeur Marieke Uildriks vingen haar met bloemen en een gesigneerde catalogus op. Speciaal voor de gelegenheid maakte Drukker ook nog even een tekening van ze.

Lezing
Dinsdagavond (19 april) is er om acht uur een lezing en signeersessie van Floris Hovers. De kunstenaar neemt het publiek mee langs zijn oeuvre van meubels, speelgoed tot zijn houten fantasiestad van restmateriaal.

Wat is zijn startpunt als ontwerper en kunstenaar? Kom daarachter tijdens deze lezing en bemachtig een gesigneerd exemplaar van Hovers’ Manual of Things (verkrijgbaar in de museumwinkel). Aanmelden via: educatie@museumjan.nl

Kinderworkshop
Op zondag 15 mei is er van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 14.30 uur een kinderworkshop. waar de deelnemers een groot 3D kunstwerk maken. Zij bouwen net als kunstenaar Floris Hovers een miniatuurstad van restmateriaal. Zij kunnen als het ware de architect van hun droomstad zijn. Aanmelden via: educatie@museumjan.nl

De tweede workshop is in aanwezigheid van Floris Hovers.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.