Een wandeling met de boswachter, waarin men hoort over de keuzes bij het beheren van een Bos, en reen lichtjesavond staan in december op de agenda van het Amsterdamse Bos. Op zondagmiddag 15 december om 14.00 uur de wandeling voor iedereen van 12 jaar en ouder.

De boswachter zal laten zien en vertellen wat er allemaal gebeurt om het Bos gezond en veilig te houden en de biodiversiteit te bevorderen. Start van de wandeling is bij de grote parkeerplaats van de Geitenboerderij aan de Nieuwe Meerlaan 3, Amstelveen. De kosten zijn € 5,00 p.p., graag gepast en contact te betalen. Aanmelden: 020-5456100. www.amsterdamsebos.nl

Lichtjestocht

Op vrijdagavond 20 december is er van 17.30 uur af in het donkere Bos de lichtjestocht. Men volgt de lichtjes en komt onderweg boswachters tegen die wat vertellen of laten zien. Men kan onderweg zich ook warmen aan het vuur en marshmallows roosteren. Na afloop van de lichtjestocht staat er in De Boswinkel warme chocolademelk of glühwein klaar. Duur van de tocht is ongeveer 45 minuten en men kan elk kwartier beginnen, tot 19.30 uur. Start lichtjestocht is bij De Boswinkel. De tocht is vooral geschikt voor gezinnen. Kosten: € 5,00 p.p. Verplicht aanmelden bij De Boswinkel: 020-5456100, want vol is vol. De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

www.amsterdamsebos.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.