De Armando Stichting heeft Museum Jan van der Togt –  dat nu ‘Jan’ heet –  een kunstwerk van Armando geschonken: Schaal nr. 92, 2012. De imposante schaal vormt een mooie aanvulling op de kunstobjecten in de vaste museumcollectie, zegt Jan van der Togt.


De kunstenaar Armando, die in 2018 overleed, zou afgelopen september 90 zijn geworden. Ter ere van dat moment wijdde het Museum Jan van der Togt de afgelopen maanden een tentoonstelling aan zijn werk. De expositie toonde naast de geschonken schaal een selectie aan schilderijen, tekeningen en andere keramische kunstwerken. In de twee maanden dat de tentoonstelling te zien was, trok het museum 7.000 bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.