Er komt per 9 maart een nieuw en groter pand (4.000 vierkante meter) voor GAMMA Amstelveen. Dat ligt aan Zetterij 12. De nieuwe bouwmarkt wordt 1.500 m² groter dan de winkel (nu nog) aan de Grutterij, gasloos verwarmd en  een volledig vernieuwd concept neergezet. Daardoor kan de doe-het-zelver sneller, makkelijker en beter zijn inkopen doen en aan de klus kan beginnen.

De nieuwe bouwmarkt wordt op feestelijke wijze om 09.00 uur geopend en de openingsweek duurt woensdag 9 tot en met zondag 13 maart. Er vinden tal van feestelijke activiteiten en demonstraties plaats. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen.

Lage schappen

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan en in het nieuwe pand. Naast een geheel nieuw assortiment krijgt de bouwmarkt een heel nieuw uiterlijk. Door de lage schappen en een duidelijke navigatie is de nieuwste GAMMA overzichtelijker. Ook liggen de artikelen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor hun project te vinden is.

Concept

Er is een volledig vernieuwd concept neergezet met verf, tuin en duurzaamheid als speerpunten. Zo is de verfafdeling verder uitgebouwd met een innovatieve omni-channel invulling, zoals kleurentesters van verschillende merken, een spectrometer om kleuren van alle mogelijke samples te kunnen identificeren en op kleur te mengen en een kleursprintertalen. De tuinafdeling is flink uitgebreid met alles voor aanleg en onderhoud, zoals kunstgras, tegels, vlonders, allerlei soorten schuttingen, beregening, bemesting, onkruidbestrijding en uiteraard met heel veel tuingereedschap. Naast een verfspecialist, hebben we nu ook voor de tuinafdeling een collega die zich volledig op het gebied van tuin heeft gespecialiseerd voor alle klantvragen. Tot slot is er een hele nieuwe duurzaamheidsafdeling, waar klanten alles vinden voor het verduurzamen van hun huis, zoals isolatie, zonnepanelen en energiezuinige ‘slimme’ verlichting. Voor hulp en advies is er een duurzaamheidsambassadeur aanwezig.

Er is veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan. Er is een Vraag-het-GAMMA-balie te vinden, waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies. GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn, franchisenemer van Intergamma en exploiteert 17 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. www.goedhart.com

Foto: Amstelveenweb.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.