Met het Ouderen Muziek Festival sluit zondag 15 september (15.00 uur) het Openluchttheater Elsrijk bij de Kruiskerk het culturele seizoen 2019. Dat werd vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar gaan senioren weer de muzikale strijd met elkaar aan. Accordeonist en jurylid Piet Schmidt en pianist Ed Boekee, die ook in de jury zit, werken weer mee. Verder in de jury: Maja Schermerhorn, Mw. Yosé Roubroeks-Vanstippen en Frank van Kerkwijk.
Er zijn ook gastoptredens van Jan Broekema in de rol van Wim Sonneveld en het ladies barber-shopkoor de Amstel River Singers,  een Amstelveens koor van vijfenveertig dames, 4 stemmig a-capella zingt, voornamelijk populaire Engelstalige songs uit de 20ste eeuw. Het theater opent de deuren om 14.30 uur.
Kaarten a € 5 aan de zaal. Houders van een Amstelveen / Aalsmeerpas krijgen korting. Het uitgebreide programma met aanvangstijden en meer nieuws staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.