De zogenoemde ‘loopbaancoach’  Rose-Marie Lucas gaat 21 september (14.00 tot 17.00 uur) in de bibliotheek aan de Stadsplein gratis vertellen hoe men het beste zijn loopbaan kan ‘vormgeven’. Ze bezoekt ook de andere vestigingen van Bibliotheek Amstelland, in Aalsmeer (17 september) en Uithoorn (18 september), steeds om 14.00 uur.

“Soms voel je diep van binnen dat je zaken anders wilt in je werk, maar weet je niet precies welke stappen je moet zetten om deze verandering te bewerkstelligen”, zegt de bieb. En daar schijnt de loopbaancoach dus raad op te weten. Haar adviezen open uiteen van een andere rol bij de werkgever tot het helemaal in een andere hoek (of branche) gaan zoeken. Een gesprek met een loopbaancoach helpt volgens de bieb antwoorden te vinden op deze vragen als: Waar ben ik eigenlijk echt goed in en waarom haal ik uit bepaalde zaken wel energie en uit andere niet?

Advies
De adviesgesprekken in samenwerking met Bibliotheek Amstelland gratis adviesgesprekken aan. Op dinsdag 17 september houdt ze van 14.00 tot 17.00 spreekuur in Bibliotheek Aalsmeer op woensdag 18 september in Bibliotheek Uithoorn en op zaterdag 21 september in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Aanmelden via www.debibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.